Over Mij

Informatie over Nicolette Lima Consultancy

Welkom bij Nicolette Lima Consultancy

Ieder mens heeft een talent. Of beter gezegd: is een uniek talent. Echter een groot deel van de mensen (in het sociale domein) zijn zich vaak niet goed bewust van wat hun talenten zijn, laat staan dat ze deze kunnen presenteren naar de arbeidsmarkt. Mensen begeleiden door training, activering en re-integratie om ze sterker te maken om zo het beste uit hun zelf te halen en maatwerk hierin te leveren is waar mijn talent ligt.


MIJN MISSIE

In 2013 heb ik besloten om aan de slag te gaan als zelfstandig professional, die zich bezig houdt met daar waar ik goed in ben en waar ik veel plezier aan beleef om dit te blijven ontwikkelen. Afgelopen jaar heb ik mijn eigen trainingsprogramma ontwikkeld: -Laat je talent voor je werken-, afgestemd op de huidige arbeidsmarkt om mensen weer sterk te maken om hun talenten te kunnen presenteren naar hun persoonlijke arbeidsmarkt.


MIJN PASSIE

Mijn passie is mensen (in groepsverband) bewust te maken van hun innerlijke drijfveren en talenten om zo de “beste versie" van zichzelf te worden. Met als uiteindelijke doel een beter resultaat voor de mensen zelf, voor de organisatie en voor de wereld om hun heen. Ik werk met een waarderend-onderzoekende insteek (Appreciative Inquiry) in individuele- en groepscoaching. Onlangs heb ik een eigen trainingsprogramma ontwikkeld "Laat je talent voor je werken", afgestemd op de huidige arbeidsmarkt om mensen weer sterk te maken om hun talenten te kunnen presenteren via een representatief cv, social media, elevator pitch en video sollicitatie naar hun persoonlijke arbeidsmarkt. Alles staat in het teken om uit te stromen naar een betaalde passende baan.


MIJN VISIE

Door een ruime werkervaring en diverse studies, heb ik kennis op het gebied van arbeidsbemiddeling, coaching, training en gesprekstechnieken. Ik werk met een waarderend-onderzoekende insteek (Appreciative Inquiry) in individuele- en groepscoaching.

Energie krijg ik van: als ik mensen zie groeien in hun kracht, via coaching, bemiddelen, onderhandelen en jobcoaching. Anders gezegd: het begeleiden van mensen om met hun talenten een probleem op te gaan lossen bij de werkgever.

Bekijk hier mijn Linkedin-profiel

slide1


Wilt u desondanks meer informatie? Vult u dan dit contactformulier in